Kragerø Vannpoloklubb

Club Contact
Manager
Mer informasjon om klubben

Vårt motto er: «Alle skal med». Og det mener vi. Vi har mange støtteordninger for de som sliter økonomisk, og har en egen representant som jobber med de med dårlig økonomi. Vi har veldig stort mangfold av kulturer og gutter og jenter spiller sammen. Klubben har satset på å lære ungene å beherske vannet fra en tidlig alder, så vi lærer alle å svømme. De går fort ut på dypet, selv om de er utrygge i vannet. De fleste svømmer 25 meter i løpet av et skoleår. Vi setter dem i grupper basert mer på ferdigheter enn alder, selv om veldig store som ikke kan svømme blir lagt med juniorene med en gang. Ungene får lære seg å svømme, svømme med ball, holde seg oppe i vannet med ball (tråkking i vann), og spiller over hele banen når de er juniorer. Minipolo spilles på tvers på grunna. Vi har per dags dato ikke noe aktivt seniorlag, men regner med at dette vil være fungerende fra høsten. Vi trenger derfor flere unger i alderen 13+.

Vannpolo kan best beskrives som håndball i vann. Men det er en god del særregler, som at man ikke har lov å ta ballen med to hender (med mindre de er keepere), og det er ikke lov å hoppe fra bunn. Sporten krever en god del kondisjon, men er en av de sportene hvor litt ekstra vekt er faktisk en liten fordel. Det er en god del reising for cupper og seriespill, da vi ikke har noen klubber i nærmiljøet. Dette går til byer som Oslo, Stavanger, Bergen og Namsos.

Treningstider:

Minipolo (8-10 år): Søndager 1700-1830.

U12 (10-12 år): Torsdag kl 1600-1730.

Juniorer/Senior (13 år+): Tirsdag 2000-2200, Torsdager 1700-1900, Søndager 1800-2000.

 

Priser: 550 kroner/halvår. I 2024 dekker klubben både treningsavgift/lisens for alle. Søskenmoderasjon. Unger 13 år og eldre må i tillegg ha lisens (forsikring)

 

Kragerø kommune har en tilskuddsordning kalt Kontingentkassa. Søknader behandles fortløpende og midler fordeles inntil kassa er tom. Ordningen administreres av Kulturkontoret.
For hvem: Barn og unge i alderen 6 år til de er ferdige med videregående skole, som er berørt av fattigdomsproblematikk.
Hva gis det støtte til: kontingenter, aktiviteter og utstyr til enkeltpersoner slik at barn og unge berørt av fattigdomsproblematikk kan delta på organiserte fritidsaktiviteter.

Last ned informasjon kontigentkassa her
Last ned skjemaet her

Coop-dugnaden dekker kostnader tilknyttet fritidsaktiviteter for barn i lavinntektsfamilier slik at de kan delta på lik linje som sine venner og klassekamerater. Coop-dugnaden dekker kostnader knyttet til selve aktiviteten som trenings- eller kursavgift, medlemskontingent, cup og konkurranseavgifter, men også utstyr og klær.

https://coop.no/sponsorvirksomheten/omtanke/coop-dugnaden/#

Velg språk

Arabic Arabic English English German German Norwegian Norwegian Polish Polish Somali Somali Ukrainian Ukrainian